CP3 by Basketball Totaal

Kevin Love is free agent

Tijd voor paar bullets uit de NBA. Cavaliers power forward Kevin Love heeft de optie gelicht in zijn contract om deze te ontbinden. Dat betekent dat Love nu een free agent is. Goed nieuws voor de Lakers fans.

Love heeft dus besloten geen gebruik te maken van de 16,7 miljoen dollar optie in zijn contract. Love had dit jaar een lastig jaar naast James en Irving en deze beslissing was te verwachten. Dit betekent overigens niet dat Love weggaat bij de Cavaliers. Het kan ook betekenen dat hij een langere verbintenis zoekt voor meer geld.

De Celtics en de Lakers willen de power forward maar wat graag inlijven en zullen alles inzetten om hem binnen te halen. De kans dat Love naar LA gaat is realistisch, dus dat zou goed nieuws betekenen voor Kobe Bryant en de fans.

Love was dit seizoen goed voor 16,4 punten en 9,7 rebounds per wedstrijd.

DeMarcus Cousins lijkt te gaan vertrekken bij de Sacramento Kings. Althans dat zijn de geruchten in de NBA. Vlade Divac weigert echter hieraan mee te werken en wil de power forward behouden. De Denver Nuggets kan de nieuwe werkgever van Cousins gaan worden, maar ook de Lakers en de Knicks hebben veel interesse.

Vannacht is de NBA draft. Welke spelers kiezen de Timberwolves, Lakers, 76ers en de Knicks in de top 4 van de picks?

Nicolas Batum is de nieuwe speler voor de Charlotte Hornets. De Fransman is vannacht geruild naar de club van Michael Jordan. Gerald Henderson en Noah Vonley vertrekken naar de Blazers.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.