CP3 by Basketball Totaal

iBasketball Kerstquiz 2013

kerstquiz2013Vroeger was het een traditie. En nu de Kersttoernooien stuk voor stuk omvallen moet die traditie maar weer in ere worden hersteld. Wat moet je anders onder de Kerstboom? De nieuwe kleurspoeling van je schoonmoeder ‘bewonderen’? Nee toch?! Dan maar liever de allermoeilijkste bijna-niet-op-te-lossen en via-google-nauwelijks-te-achterhalen iBasketball Kerstquiz 2013! De quiz waarop niemand de maximale score kan halen. Kijk maar naar de laatste vraag..!

Wie wordt de opvolger van Martijn van Gameren, de laatste winnaar van de Grote Kerstquiz? En wint daarmee naast eeuwige roem ook nog eens twee tickets voor de Harlem Globetrotters die op 6 april in Ahoy zijn te bewonderen.

Naast de twee tickets voor de Harlem Globetrotters voor degene die de meeste punten weet te ‘scoren’ verloten we onder alle deelnemers twee cadeaubonnen te waarde van €25,-, te besteden bij de basketball shop Basketball Totaal.

We hebben de vragen ingedeeld in zes categorieën. De categorieën lopen op in moeilijkheidsgraad. Dat geldt ook voor de beloning per juist antwoord. Soms is het antwoord simpel, soms is het antwoord eenvoudig te achterhalen. Maar het omgekeerde komt uiteraard ook voor!

Voor de ‘inkoppertjes’ krijg je 1 punt per goed antwoord. De moeilijkste vragen leveren 6 punten op per goed antwoord. Bij elke vraag is telkens maar één antwoord juist. Meedoen is mogelijk van 25 december tot en met 1 januari. De uitslag zal op 2 januari bekend worden gemaakt.

Veel plezier en succes met de quiz en namens de voltallige iBasketball Crew: fijne feestdagen!

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.