CP3 by Basketball Totaal

Kampioenenbal: Batouwe U16

Nu de paaseitjes achter de rug zijn is het tijd om een dansje te wagen, en dus openen we de poorten weer naar het kampioenenbal. Vanavond zakken we voor het kampioenenbal af naar Bemmel, waar niet alleen de dames van Lekdetec domicilie hebben gevonden, maar er ook een herenkant is die aan de weg timmert. 

In de competitie 2e klasse Mix U16, is Batouwe met kop en schouders de terechte kampioen geworden. Met een ongeslagen status en een verschil van 500 op doelsaldo vergeleken met de nummer 2 Black Stars (al moeten ze nog 2 wedstrijden spelen) is het seizoen op 28 februari al bekroond met de 1e plek. Onder leiding van trainer/coach Dennis van Mierle is er met 13(!) man het hele seizoen hard getraind. Een strakke trapping defense zorgde ervoor dat er een snelle Run & Gun gespeeld kon worden. Iedere speler had zijn eigen kwaliteiten en dit zorgde ervoor dat iedereen voor elkaar blind door het vuur durfde te gaan.

batouwee

 

 

Op de foto met trotse gezichten en een mooie beker (van links naar rechts):

Op de knie: Nr. 90 Max van Alst. Buffel in de defence en een sterke schutter. Nr. 22 Daan Derksen, de kleine die voor de duivel niet bang is. Nr 35 Luuk Peters, een buffel in de fast-break.

Staand: Coach Dennis van Mierle. Nr. 1 Jurriaan Veen, ongelofelijke inzet en geweldige spin dribbels. Nr. 12 Jordy Willems, met de drives op het moment dat het nodig is. Nr. 21 Ruben Wissing, onvermoeibaar in de defence en een bulldozer in de aanval. Nr 23 Toon Hendriks, Rookie en zeer snelle leerling. Nr 11 Marijn Ponger, wurmt zich overal doorheen in de aanval. Nr 8 Sander Aalbers, de stormram van de competitie. Nr 26 Florian Xhofleer, strakke verdediger en een flinke snelheid in de break. Nr 45 Sem de Greef, Captain met een hart voor het team. Nr 4 Toine Spoormakers, Geweldige guard met een super inzicht. Nr. 25 Bram Zegger, sterke center met dreiging van zijn schot.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.