CP3 by Basketball Totaal

Kampioenenbal: Arnhem Eagles u18-1

Het is weer de tijd van het jaar dat er her en der kampioensfeestjes gevierd en kampioensfotos gemaakt worden. Omdat iBasketball van voor en door basketballers is, willen we de kampioenen dit jaar zoveel mogelijk de eer bewijzen die een kampioen toekomt. Daar hebben we wel jullie hulp voor nodig!

Als eerste voorbeeld komen we de jongens U18 van Arnhem Eagles tegen. We lezen op Arnhemeagles.nl: Het U18-1 team is inmiddels behoorlijk uitgedund, maar er is een vaste kern jongens die er voor gaan: Mees, Mathijs, Lee, Lucas, Jelle, Ivo, en Nick ( als zijn american football programma het toelaat). Door deze smalle selectie werd het team regelmatig aangevuld met jongens van de U16 of U18-2. De coach is de zeker in het Oosten van het land bekende Edwina Hodge (niet op de foto).

Wat wij willen van jullie: een kampioensfoto (met bloemen dus!) en namen van de teamleden (gaarne zoals ze ook op de foto staan), zodat heel Nederland ziet wie de bazen zijn die de titels binnengehaald hebben. Voor Arnhem (zie hieronder) hebben we geen idee hoe de namen precies liggen, maar de jongens hierboven al genoemd: Van Harte! En als jullie een echte kampioensfoto hebben , pass hem even naar [email protected] , dan kom je nog een keer op het kampioenenbal. Ook voor andere teams die trots zijn op hun eerste plaats: een leuke kampioensfoto, namen en een mailtje onze kant op. De mailbox staat open!

Arnhem Eagles kampioenen u18

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.