CP3 by Basketball Totaal

Jito Kok met USD naar kwartfinale CIT Tournament

De Universiteit van San Diego – met wederom een voortreffelijk spelende Jito Kok – heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het CIT Tournament, na een 77-72 overwinning op Sam Houston State. Wie de tegenstander wordt van de Toreros zal tussen 25 en 27 maart bekend worden gemaakt door de CIT commissie.

Jito Kok leidde een 10-3 run in voor USD, waardoor ze halverwege de eerste helft een 30-21 voorsprong wisten te nemen. USD wist deze voorsprong vast te houden tot aan de pauze: 38-28.

Sam Houston opende de tweede helft met een 0-6 run en kwam daardoor weer terug in de wedstrijd: 38-34.  Het verschil tussen beide teams bleef lang drie tot vijf punten. Twee minuten voor tijd kwam Sam Houston op gelijke hoogte – 72-72 – maar dankzij een 5-0 run in die laatste minuten konden Kok en zijn teamgenoten een feestje bouwen met het bereiken van de kwartfinales.

Jito Kok speelde 31 minuten mee in deze wedstrijd en was goed voor  5 punten, 6 rebounds, 2 steals en 3 blocks. Met die drie blocks verbeterde Kok zijn eigen schoolrecord en bracht zijn totaal op 62 in één seizoen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.