CP3 by Basketball Totaal

Jessey Voorn op een nieuwe missie

De 24 jarige Jessey Voorn heeft gelukkig weer een club gevonden. Na het avontuur in Groningen was Voorn op zoek naar een buitenlands avontuur. Dat heeft hij nu gevonden. Hij gaat spelen bij Canaris Basket in Spanje in de Leb Silver.

Op dit moment staat zijn team op de twaalfde plaats in de Leb Silver, koploper is daar Amics Castello.

Een prachtige club natuurlijk voor de international, die via Geert Hammink daar terecht is gekomen. ‘Ik heb een contract getekend tot het einde van het seizoen met een optie om te gaan als er een aanbieding mocht komen’.

Voorn had wat problemen gehad met zijn knieen, maar die zijn helemaal in orde. ‘Ik heb natuurlijk lang niet in teamverband getraind dus ben in shape aan het raken, en met de knieën gaat het erg goed’.

Over zijn rol binnen zijn nieuwe team is de jonge Amsterdammer duidelijk. ‘Mijn rol binnen het team is nu eerst in gameshape komen. Daarna verwacht ik een dragende speler te worden in het team, maar 1 day at the time’.

Met zijn 24 jaar is Voorn een van de ‘oudere’ spelers. ‘De gemiddelde leeftijd ligt op 21,5 jaar en we hebben 3 ex ACB spelers en een Amerikaan’.

Veel succes Jessey!

een reactie

  1. Goed nieuws dat hij een club gevonden heeft. Het gaat trouwens om Canarias Basketball Academy dat in de Liga Adecco Plata (3e divisie) speelt.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.