CP3 by Basketball Totaal

Jeremy Ormskerk terug naar Weert

BSW – De 1.90 meter grote 30 jarige guard Jeremy Ormskerk keert terug in Weert. Al eerder in het seizoen 2008-2009 speelde Jeremy Ormskerk in Weert. De afgelopen jaren was hij zeer succesvol actief, eerst in Rotterdam en het laatste seizoen in Amsterdam, waar hij 11,9 punten gemiddeld scoorde.

Jeremy Ormskerk is een makkelijk scorende guard die zijn punten maakt uit de drive of met zijn afstandsschot. Ook is hij gewend leiding te geven aan een jonge ploeg, hetgeen coach Niels Vorenhout ook van hem verwacht. Jeremy Ormskerk geeft coach Niels Vorenhout dan ook de gewenste ervaring op de guard positie. Het management en de coach zijn dan ook verheugd dat deze ervaren speler aan de jonge talentvolle selectie wordt toegevoegd.

Verder is het team van Maxxcom BSW nog uitgebreid met het jonge guard talent Thomas de Jager (16 jaar). Thomas de Jager zal in de U20 selectie spelen en als bankspeler meedoen met de Maxxcom BSW selectie. De 1.80 meter grote speler was in het afgelopen voorjaar nog U16 Nederlands kampioen met zijn ploeg, waarin hij als point guard een dominante rol had.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.