CP3 by Basketball Totaal

Jaumin keert terug voor een week bij Kings

Het lijkt nu een echte soap te gaan worden in Den Helder. De zaterdag opgestapte coach Jaumin heeft vandaag laten weten terug te keren naar de Den Helder Kings.

Althans voor een week. Als het allemaal na deze week niet is opgelost, dan is het definitief afgelopen. Vandaag zou de spelersgroep worden geïnformeerd door de Kings, maar dat is wederom verzet. Nu is morgen de dag van de waarheid.

Tegenover RTVNH bevestigt Jaumin zijn (tijdelijke) terugkeer:”Vandaag heb ik van het bestuur vernomen dat ze mijn appartement in orde zullen maken. Uit verantwoordelijkheidsgevoel tegenover mijn spelers, supporters en medewerkers, en door alle steunbetuigingen die ik heb ontvangen, heb ik besloten om nog een extra week aan te blijven. Ik heb het bestuur nog één week de tijd gegeven om het Helderse basketbal te redden”.

Laten we hopen dat het geen luchtkastelen zijn in Den Helder, want het zou mensen alleen maar nog meer beschadigen. iBasketball wenst iedereen in Den Helder veel wijsheid en sterkte toe en hopelijk lukt het Den Helder overeind te blijven in het belang van het Nederlandse basketball.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.