CP3 by Basketball Totaal

Jason Kidd lacht het laatst

Jason Kidd werd uitgejouwd bij zijn eerste wedstrijd terug in New Jersey als een coach. Kidd was vorig seizoen de hoofdcoach en verliet de club met een conflict. Het trieste nieuws is natuurlijk dat de supporters zijn vergeten wat Kidd allemaal als speler gedaan heeft voor de ooit zo slechte franchise.

Maar Kidd zal het hardste lachen om de aantijgingen van de fans, want zijn Milwaukee Bucks hadden er drie verlengingen voor nodig, maar ze gingen er wel met de winst vandoor. Het werd in een thriller 122-118.

Kidd kreeg ruzie met de frontffice en de eigenaar Prokhorov in de zomer. Kidd vertrok naar de Bucks. Woensdag keerde hij voor de eerste keer terug als een coach. Het was de eerste wedstrijd tegen het team, die hij tweemaal naar de NBA finals leidde en vorig seizoen tot in de tweede ronde van de play-offs gecoacht heeft. Toen hij de arena binnenkwam werd hij al uitgefloten en tijdens het voorstellen dus nogmaals.

Moeilijk voor te stellen, omdat Kidd zijn jersey met nummer 5 officieel werd teruggetrokken door de Nets.

De veteraan jongens die ik vorig jaar coachte, daar heb ik een geweldige tijd mee gehad” zegt Kidd. We hebben misschien niet voldaan aan onze verwachtingen en het winnen van een kampioenschap, maar we hebben samen een lange weg afgelegd. Ik heb respect voor iedereen die in die kleedkamer zat.
Het werd in ieder geval een mooie avond voor Jason Kidd en het is hem van harte gegund!

 

https://youtu.be/0DpY0V-n5-8

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.