CP3 by Basketball Totaal

Interviews Donar Spelers

Helaas voor de Donar fans was het gisteren nederlaag nummer 3 in de finale.

Een bijna onmogelijke taak voor Donar om de landstitel te prolongeren. RTV Noord maakte mooie interviews met de diverse spelers.

Klik hier voor een interview met Ross Bekkering.

En uiteraard is SPM Shoeters speler Arvin Slagter ook aan het woord. Slagter doet zijn oude ploeg veel pijn met zijn uitstekende spel. Klik hier voor zijn interview.

3 reacties

 1. Arvin, Arvin en nog een x Arvin!

  Bij Donar is er helaas geen vergelijkbare teamspeler op het terrein te zien!
  Jeter lijkt, in deze zeer belangrijke serie, niet de leider te zijn die het team nodig heeft! Uiterst leuk dat Bouwknecht de kans en ruimte kreeg gedurende het hele seizoen om zich te ontwikkelen! Ongetwijfeld is hij een jonge speler met ontzettend veel talent! Maar een aantal punten, dat hij maakt is niet voldoende om genoeg resultaat te boeken tegen een sterk team als Shoeters! Er is veel meer voor nodig!
  Jammer genoeg dat de coach zijn andere Ned. spelers niet dezelfde ruimte en kans gunt!
  Jammer voor Tomas, Craig, Stefan, Bas, Mark.! Enfin, jammer voor deze slechte serie van Donar

 2. Inderdaad een slechte serie van Donar tegen de Shoeters. De rek is er uit en nu wreekt zich het feit dat de bankspelers te weinig kunnen of mogen brengen. Ik vind het jammer dat als Koenis weer eens staat te schutteren in een wedstrijd coach Skelin niet het lef heeft Bas Veenstra in te zetten. Het hele seizoen speelde hij prima in de minuten die hij kreeg en nu is het 0 minuten. Maarten Bouwknecht heeft zijn kans gegrepen en ik hoop dat hij de aankomende jaren bij Donar blijft doorgroeien. Eindelijke weer een nieuwe “Triemstra”.

 3. Arie in 't Veld

  Wat me opvalt aan het ‘kopje’ van Arvin (via bovenstaande videolink): hij ziet er afgetraind uit. Zoals ze in het wielrennen zouden zeggen: hij staat scherp.
  Dit niet om te suggereren dat hij daarin eerder fors tekort schoot, maar gewoon, het valt op.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.