CP3 by Basketball Totaal

Instroom Talenten centrum van start in Friesland

janvdw1Sinds  26 november 2014 is Friesland een Basketball Talenten Centrum rijker. In samenwerking tussen de stichting bevordering en talentontwikkeling Friesland en de Topsport Talent School OSG Sevenwolden te Heerenveen is vandaag officieel van start gegaan het ITC Basketball.

Met de komst van het ITC Basketball is talenten trainingscentrum in Friesland gekomen die talenten opleidt onafhankelijk van de vereniging. Extra trainen in combinatie met onderwijs. Het OSG Sevenwolden laat zien dat het erg ambitieus is als het gaat om talentontwikkeling. Vandaag ondertekende voorzitter van de stichting bevordering en talentontwikkeling Friesland Gerard Jonker en Roelie Popping voorzitter College van Bestuur OSG Sevenwolden het convenant tijdens de open dag van de Topsport Talent Scholen. Het OSG Sevenwolden tekende ook een convenant met het ITC Schaatsen en Judo.

Het ITC Basketball richt zich vooral op de basketball talenten uit Friesland maar ook vanuit de Noord Oost polder zijn er al talenten die zich aansluiten bij het ITC. Iedereen die ambitieus is in zowel de sport als het onderwijs is van harte welkom om zich verder te ontwikkelen bij het ITC Basketball OSG Sevenwolden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.