CP3 by Basketball Totaal

Inside de VU20: Wie wordt de tegenstander van Blizzards in de beker ?

dwg noor driessen vs batouwe4 foto wim kulk

Noor Driessen, vanavond met De Wit Grasshoppers in de Halve finale van de beker

Wie gaat het opnemen tegen Yellow Blixxards in de finale van de vu20 beker? Vanavond wordt de halve finale beker gespeeld. De Wit-Grasshoppers ontvangt Loon Lions vanavond om 21.00 in het eigen Cleijn Duin. Op voorhand een mooi affiche, in de competitie hebben deze twee ploegen een ontmoeting gehad in Landsmeer.

De Wit-Grasshoppers nam na een spannende wedstrijd de punten mee naar Katwijk, het werd toen 57-59. De winner zal het in de finale gaan opnemen tegen Zwolle dat van Almonte won in de andere halve finale.
De Wit-Grasshoppers heeft in de laatste weken wat steekjes laten vallen, de ploeg verloor van Landstede en Den Helder. De laatste wedstrijd werd overtuigend gewonnen van Hoofddorp met 88-43. Landslake Lions verloor de topper tegen Jolly Jumpers een aantal weken geleden, maar pakte daarna overwinningen op RTC Noord en DAS. Beide teams staan een verliespartij achter op Zwolle en Tubbergen, maar vanavond wordt er gespeeld voor een andere prijs: (finale plek) beker. De teams zullen alles op alles zetten om de finale te halen. In welke formatie zullen de beide ploegen aantreden? Veel jeugdig talent aan beide kanten speelt wedstrijden in de dames eredivisie, maar mogen nog uitkomen in de u20 categorie. Het belooft een mooie game te worden!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.