CP3 by Basketball Totaal

Informatieavond ITC basketballtalengroep in Heerenveen

neutraal IBMet ingang van dit schooljaar heeft Topsport Talentschool OSG Sevenwolden in Heerenveen een basketballtalentgroep gevormd, waarbij leerlingen basketball en onderwijs kunnen combineren. Deze talentgroepen worden Instroom Talentcentra (ITC) genoemd.

Wat is een basketballtalentgroep?
Basketballtalenten krijgen de mogelijkheid om onder schooltijd onder deskundige leiding basketballtrainingen te volgen. Dat is op dinsdag- en donderdagochtend van 8.00 tot 09.30 uur op de locatie Fedde Schurer van het OSG Sevenwolden in Heerenveen. Met het lesrooster wordt rekening gehouden om deze training te kunnen volgen. De leerlingen blijven trainen en spelen bij hun eigen vereniging en/of bij rayonactiviteiten.

Hoe kom je in aanmerking voor de basketballtalentgroep?
In samenwerking met de trainers/coaches van het ITC Basketball worden een aantal basketballtalenten geselecteerd. Je volgt het Voortgezet Onderwijs in klas 1, 2 of 3 van een locatie van OSG Sevenwolden. Vanzelfsprekend ligt de definitieve keuze om deel te willen nemen bij de leerling en diens ouder(s)/verzorger(s).

Om talentsporters en ouders/begeleiders te informeren over dit sportprogramma, de organisatie en mogelijkheden van deelname aan ITC, worden belangstellenden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. ITC basketballtalengroep wil zich presenteren op de Landelijke Topsport Talentschool Open Dag die op alle Topsport Talentscholen in Nederland wordt gehouden op woensdag 26 november a.s.. Er is dan een speciale stand op de ‘sportmarkt’ aanwezig, waar je alle antwoorden op je vragen krijgt.

Topsport Talentschool OSG Sevenwolden (Locatie Buitenbaan) is gevestigd aan Buitenbaan 5, 8441 HB in Heerenveen. Parkeren kan beperkt in de nabijheid van de locatie Buitenbaan of bij ziekenhuis De Tjongerschans.

Het programma van deze Landelijke Topsport Talentschool Open Dag begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de heer G. de Boer, centraal LOOT-coördinator van OSG Sevenwolden ([email protected], 0513-657316). Of kijk op de website http://www.sevenwolden.nl.

http://www.basketball.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.