CP3 by Basketball Totaal

In memoriam: ‘Ome Piet’

witte roosDroevig nieuws uit den Helder: Woensdag is ons erelid Meneer P.Huitinga overleden. Wij zijn hem als vereniging heel veel dank verschuldigd. Op allerlei vlakken heeft hij zich verdienstelijk gemaakt in het Helderse basketbal. Lange tijd was hij het oudst
spelend lid in Noordkop 4, tevens was hij jaren en jarenlang bestuurslid van zijn club Noordkop en was hij ook actief als landelijke scheidsrechter.

Niet voor niets werd hij erelid van onze vereniging. Vanaf het begin dat er bij HAV gebasketbald werd –ergens in de vijftiger jaren – was hij lid. Dus dat moet in totaal zo tussen de zestig en zeventig jaar lidmaatschap zijn geweest. Dat is niet meer van deze tijd, maar meneer
Huitinga was trots op zijn club.
Bij de dames maakte hij alle veertien landskampioenschappen mee vanaf zijn eigen plek op de tribune boven in de Sportlaan en ook bij de heren ging hij zoveel mogelijk kijken.
De laatste jaren liet zijn gezondheid te wensen over en moest hij tot zijn eigen spijt zijn wekelijkse gang naar de sporthallen stop zetten.
Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en iedereen die hem kende veel sterkte in deze verdrietige tijd.
Nogmaals heel erg bedankt en rust zacht P.
Je was een geweldige supporter.
Meindert van Veen.
Namens het bestuur van Dozy BV Den Helde

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.