CP3 by Basketball Totaal

I’m back! again…

michael_jordan_ownerHet was in maart 1995 dat een fax met die tekst de hele wereld in rep en roer zette. We spreken over een tijd waarin de Euro nog nauwelijks bestond, politiek iets was waar mensen respect voor hadden en Marco van Basten nog voetbalde. Nou ja, geblesseerd was bij AC Milan, waar hij later dat jaar de handdoek in de ring ging gooien.

Michael Jordan, die iets minder dan twee jaar daarvoor plotsklaps gestopt was met Basketball, kwam weer terug en de hele wereld wist het. Na opnieuw drie titels en opnieuw een pensioen kwam hij nog een keer terug, als speler bij de Washington Wizzards. Op 16 april 2003 maakte hij zijn laatste minuten als Wizzard en leek de carriere van Flight 23 voorbij.

Leek, want door de jaren heen bleef het vuurtje branden bij vele liefhebbers, en bleven er geruchten de kop opsteken dat Jordan opnieuw zou terugkomen. Zo ook vorig jaar, vlak voor zijn 50e verjaardag. En dit jaar is het opnieuw raak, al wordt de bron niet breed gedragen en is er nergens bevestiging te vinden.

Een nieuwe PR stunt?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.