CP3 by Basketball Totaal

iBB TV afl.19: nieuw jaar, nieuwe point-guards, nieuwe studio

iBB_TV_19

Niet zomaar een nieuwe aflevering van iBasketball TV, nee, de eerste van 2016! En er is nog veel meer nieuw: de point-guards in Rotterdam, Groningen, en Leiden. Ja, zelfs onze studio is geheel nieuw.

Video: hieronder.

Vanuit een lokatie die basketball ademt, namelijk de Headquarters van Basketball Shop Basketball Totaal, brengen de bondscoach & opleider, de coach & ondernemer, en de IT & videoman weer alles wat heet is in het Hollandse basketball, zonder de NBA & het EK te vergeten.
In de DBL zoomen zij in op de kansen van de 4 ploegen in (voorlopig?) het rechter rijtje: welke 2 gaan de play-offs halen? Ook is er aandacht voor de guardpositie bij Den Bosch, en het aanhoudende succes in Zwolle. Is McWorther de onbezongen held van Van den Belt?
Ferry begint zijn geloof in Kyrie & de Cavs een heeeeel klein beetje te verliezen, en Ivo haalt zijn gelijk over de Knickerbockers & ‘The Zinger’. Arie twijfelt over de Spurs: wat is er gebeurd met LaMarcus? en ondertussen wordt Finland stomweg vergeten.

Ivo sprak met de andere bondscoach, Toon van Helfteren, wat kleur geeft aan onze preview van de EK-loting. Verder blijken de mannen een weddenschap met meervoudig dubieuze inzet te hebben afgesloten, voorziet Ferry een WK voor Oranje, en legt Arie uit hoe het zit met de potten 1 tot en met vier. Althans, hij doet een gebrekkige poging daartoe.

Breaking: pas op als Ivo en Ferry over coaches op de hot seat beginnen: donderdag spraken we erover in deze show, gisteren (vrijdag) ontsloegen de Cavs hun coach David Blatt. Tragedisch, zoals Ferry zou zeggen.

En als dan ook nog het tosti-ijzer begint te rebooten, is de studio helemaal ingewijd: iBasketball TV nummer 19 begint … NU !

PS: De ene Harper blijkt de andere niet …

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.