CP3 by Basketball Totaal

iBB TV 21 met Bondscoach Remy de Wit

iBasketball TV heeft Bondscoach Remy de Wit van de Orange Angels te gast. Het gesprek begint meteen goed, Remy belooft een scoop. Deze wordt aan het einde gepresenteerd. Voor die tijd legt hij aan Ivo en Arie uit, hoe hij aankijkt tegen de kwalificatie voor het EK in 2017, en dat in 2019.

Over lange busreizen, gammele bedden, onvoorspelbare Esten, en wereldtoppers uit Frankrijk. Remy schetst een mooi beeld van zijn eerste jaren als coach, zittend naast Meindert van Veen. Niet alleen op de bank, maar ook in hotelkamers met het eindeloos vooruit-achteruit van de videorecorder.

De mannen zoomen onder andere in op de scheidsrechters (nationaal en internationaal), op de faciliteiten van het CTO, op het selectiebeleid van de bondscoach, op het fenomeen 3-on-3, op onrust vanuit de buitenwacht, op de Oranjekanjers in de NCAA, op Dean Smith en Jim Boeheim, en op 12 Amerikaanse vluchten in 10 dagen.

De door Marlous Nieuwveen uitgevonden rapid-fire rondes worden ingezet. Uiteraard heeft vooral Arie weer eens de grootste moeite om het ‘rapid’ te houden. Toch vernemen we, dat Remy Donald Trump in het Witte Huis verwacht, dat Steph Curry misschien een heeeeel klein beetje overgewaardeerd is, en leren we de ins & outs van Van Helfterens run & jump.

Hier alvast het e-mailadres dat van belang is voor de scoop:
[email protected]

Veel kijkplezier met deze 21e aflevering van iBasketball TV, mede mogelijk gemaakt door onze partners Kia, Moovs, en de Harlem Globetrotters.

(we zijn ons bewust van de verschillende belichting tussen onze 3 camera’s … we zullen het uitbundige zonlicht dit keer maar de schuld geven ;-))

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.