CP3 by Basketball Totaal

iBB in gesprek met de vice-wereldkampioen 3×3

Zondagmiddag arriveerde de zilveren WK-ploeg op Schiphol. iBasketball was erbij en sprak uitgebreid met Joey ‘Smoother than Elvis’ Schelvis, Bas ‘Clark Kent’ Rozendaal, Sjoerd ‘Lincoln’ van Vilsteren, en Jesper ‘from 9 to 5’ Jobse.

Terwijl vrienden, vriendinnen (in prachtige Oranje outfits!), familie, NBB’ers, en BB-fans de aankomsthal versierden (zelfs rolstoelen werden ingezet) en bloemen & champagne aansleepten, liep de spanning op: wanneer schrijden de zilveren mannen van coach Brian Benjamin nu eindelijk door de wereldberoemde “Hello Goodbye” schuifdeuren !?
Ons wachten werd dubbel en dwars beloond, want na de feestelijke huldiging door Francisca Ravestein en Martin Ho Suie Sang van de NBB, namen Schelvis, Van Vilsteren, Rozendaal, en tenslotte de letterlijk invliegende Jobse uitgebreid de tijd om hun verhaal te doen over de succescampagne van deze historische ploeg.
Na het EK-brons uit 2016 is er nu het WK-zilver anno 2017. En passant won Schelvis ook nog even zilver bij de afstandsschutters en werd Jobse gekozen in het (drie man tellende) All*Star team.
Dat belooft wat voor het EK 2017, op 7 t/m 9 juli in ons eigen Amsterdam. Kijk snel hieronder onze video en bestel meteen daarna je kaarten voor het Museumplein, waar ook de Orange Angels, die op het WK knap vierde werden, te bewonderen zijn.
Volgorde video:
– intro met muziek
– interview Joey
– interview Bas en Sjoerd
– interview Jesper, Bas en Sjoerd

Camera en geluid: Solar systemen Grasshoppers, teammanager Jack Smit
Regie, interviews en montage: iBasketball.nl, Arie in ‘t Veld

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.