CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV over EK-kwalificatie Oranje

In de eerste aflevering van 2014 van iBASKETBALL TV bespreken Marlous Nieuwveen (WNBA-speelster) en Ferry Steenmetz en Ivo Boom (eredivisiecoaches) het NL team, dat zich voor het eerst in 25 (26: 1989 – 2015) jaar plaatst voor het EK. Uitgebreide aandacht voor, en analyse van, de wedstrijd NL-Montenegro, uitblinkers zoals Mohamed Kherrazi, Arvin Slagter, Roeland Schaftenaar, en coach Toon van Helfteren. Hoe gaat het verder met Oranje: NBB versus DBL, sponsoring, moeten er andere (betere?) spelers instromen, zoals Kees Akerboom, Henk Norel, Robin Smeulders?

Het panel met experts bespreekt het allemaal ! Met dank aan Marlous Nieuwveen, Ferry Steenmetz, Ivo Boom / BBTshop.nl, Arie in ‘t Veld / AA Resultaat. Met speciale dank aan PodiumTV / Sport1 voor de beelden van Arvin Slagter. Ruim 35 minuten genieten !

 

11 reacties

 1. Geweldig een basketball praatprogramma. Dit moet wekelijks zijn hier heb ik echt lang naar uitgekeken. Ik zou het Veel over de eredivisie hebben om het voor sponsors in Nederland aantrekkelijk te maken. Maar ook zie ik graag dat er misschien een paar minuten over landelijke amateur niveau wordt gesproken. Promo, eerste en tweede divisie. Zeker rond in het begin en rond de final four periode. Ook een aantal minuten over de Nederlanders op high school en college niveau hebben!

 2. Leuk om je reactie te krijgen, Patrick.
  En merci voor de suggesties, we gaan proberen regelmatig een uitzending te doen, en kunnen je input dan wellicht meenemen.
  Keep watchin’ & tell the world!

  Groeten namens de iBB crew.

 3. Ik ben het zeker al aan promoten en heb het al bij ons CobraNova op de site geplaatst

 4. Superleuk initiatief!

 5. Jules Spijkers

  Een gaaf initiatief! Een prima bezetting ook aan tafel. Draagt ook volop bij aan het wat meer body geven van basketbal in Nederland.

 6. Zo tillen we het produkt Basketball in Nederland weer op een hoger niveau.Een heel goede keus om met zo’n programma te komen met echte basketballkenners.pure reclame voor onze mooie sport.
  Een goede organisatie bij de Ned.Basketballbond en vooral een goede”” marketing man”” is heel belangrijk om het laatste succes van Ned.team verder uit te bouwen.
  je ziet dat bij de FEB,waar sommige clubs die zo’n beleid wel hebben,het goed doen, en de rest,die dat niet of slecht doen,omvallen.

  • Beste allen: Stefan, Jules, Rinus, Patrick:
   heel hartelijk dank voor jullie input, en het maken van reclame voor deze uitzending & daarmee voor HET basketball in NL.
   Ook kregen we leuke reacties en tips (merci, Emile) op de YouTube-pagina.
   We gaan inmiddels naar de 600 kijkers; we voelen ons gesterkt door alle belangstelling.

   Er komt ook zeker een vervolg, bv. als de DBL op het punt van beginnen staat, of wellicht al ietsjes eerder.
   Gezien het huidige panel, en het netwerk dat zij hebben, is het zeker denkbaar dat er ingezoomd gaat worden op de damescompetities (en de dames internationals), op de jeugd, en op de leagues net onder de DBL. Ook komt natuurlijk de Dutch Talent League eraan bij de mannen.
   Om nog maar te zwijgen van de ontknoping van de World Cup, de start van NBA en NCAA, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
   Wie weet, dat we ook een keer live gaan uitzenden, als we goed ingedraaid zijn. En, als we meteen even doordraven, dan live vragen en reacties (via social media en/of telefoon) van onze kijkers behandelen. Maar goed, eerst binnenkort aan de slag met aflevering 2, met dan wellicht ook extra / nieuwe gezichten aan de iBasketball TV-tafel.

   Hartelijke groeten van de iBasketball crew.

   • Misschien leuke grafische toevoeging om een nieuwsfeed onderinbeeld te laten lopen. Zodat mensen die normaal niet al het basketballnieuws volgen daar ook iets van mee krijgen.

    Daarnaast hoop ik dat jullie het voor elkaar krijgen om de kleine hoeveelheid beschikbare basketbalbeelden (van regionale omroepen e.d.) te verwerken in de uitzending. Dit houdt het net wat interessanter en houdt je als kijker ook scherp..

 7. Momenteel zijn we bezig ons panel weer bij elkaar te krijgen, met als thema inderdaad de start van de DBL.
  Hopelijk hebben we eind deze maand weer iets moois !

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.