CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV no. 28 is hierrrrrrr

Sam Cassell deed het met Madonna, en ondertussen siert zijn nummer 28 deze nieuwe aflevering van iBasketball TV. De DBL zit nu al vol verhalen, en de NBA wordt met een rapid fire aangevallen.

De mannen nemen het sterke Donar onder de loep, dat momenteel Europa onveilig maakt. Hoe helpt het Europese avontuur de Groningers om een hechter team te smeden?

De Dutch Basketball League is inmiddels goed op stoom. Welke eerste indruk maken de ploegen? Gaat Weert verrassen, nu de nieuwe coach & de verdere verjonging van de ploeg tot zulk fris basketball leidt? Rotterdam kreeg een mooie impuls dankzij het aantrekken van Robert Krabbendam. Den Bosch is een BV geworden, wat betekent dat binnen de lijnen? Veel vragen. Gelukkig heeft het panel heel wat antwoorden.

De NBA gaat ontbranden, dus een rapid fire kan er ook nog wel bij. Arie onderwerpt Ivo en Ferry aan een spervuur. Waar denkt Ivo aan bij “Derrick Rose”? Wat zijn Ferry’s verwachtingen voor zijn geliefde Lakers? En natuurlijk houdt Arie een vurig pleidooi voor ‘zijn’ Celtics. Gaan zij de Cavs dit jaar al van de Oostelijke troon stoten!?
iBasketball TV 28 is HIERRRRRRRRR.

Even de .mp3 meepakken als Podcast? Dat kan ook!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.