CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV 30! Jubileumshow bomvol DBL

De jubilea volgen elkaar in rap tempo op bij iBasketball TV. Net zoals de vragen en de antwoorden (die niet noodzakelijkerwijs op elkaar aansluiten, maar een kniesoor …) in deze show, die vooral de DBL van onder tot boven doorlicht.

Ferry, Ivo en Arie stromen zodanig over met basketballtalk, dat de show al 10 kanten op is gevlogen voordat onze nieuwbakken cameraman Eric A. weet wat hem overkomt. Afgezien van de Donariaanse dominantie, kan het in de DBL nog alle kanten op. Krijgen Leiden en Den Bosch het op de rit, blijft Zwolle solide, gaat Aris de play-offs halen, en waar moeten we in hemelsnaam Amsterdam en Rotterdam plaatsen? Kan Weert nog 1 of meerdere wedstrijden stelen?

Ook in de NBA is er never a saai moment, laat dat maar aan Charles Oakley over. Wat gebeurde er rondom de trade deadline, en wanneer is het nou eens een keer afgelopen met al die laffe driepunters die de NBA terroriseren?
Na een vurige ronde rapid-fire zit het uurtje Showtime er al weer op.

Zit u er ook klaar voor !?
Want hierrrrrrr is iBasketball TV #30.
(En de mp3 Podcast ook!)

PS: Clif(ford) Robinson speelde bij de Blazers met nummer 3 … bij latere teams met nummer 30. Het is maar dat u het weet.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.