CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV 27: van zure zomer naar heerlijke herfst

De R is alweer een tijdje in de maand, en iBasketball TV is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ons 3e seizoen Web TV, dat we beginnen met een Oranje-getinte terugblik op de zomer.

Het panel bespreekt de teleurstelling over een EuroBasket 2017 zonder Orange Lions, en de vele lichtpunten die de knokkers van Toon lieten zien, vooral buiten Leiden.

Na de commercial break (dank aan Kia!) richten we de pijlen op de DBL: Groningen tegen de rest!? Ivo ziet uitdagingen en een groot talent (Olaf Schaftenaar) bij Zwolle; Ferry verwacht Leids leuks van topcoach Paul Vervaeck. Ivo ziet alvast een grote Amerikaan onder de Leidse kerstboom liggen.
Rondom de Oranje dames blijft het ‘never a dull moment’. De krachtige Remy de Wit werd aan de kant gezet. Wie gaat hem opvolgen, en in hoeverre is dat een stap vooruit?

Na een blik vol speculaas over de eindstand in april 2017 in de DBL, start de grande finale: rapid fire, met uiteraard Ivo’s favoriete coach Mike d’Antoni, en de lefty you love to hate: James Harden. De mannen hebben al heel wat preseason-NBA gevolgd, dus de meningen over de Warriors, de rechtszaak van D. Rose, de finalekansen van de Cavaliers en de wederopstanding van de Lakers vliegen ons om de oren.

Moeders, houd dus uw kinderen thuis: iBasketball TV 27 is aaaaaaaaan !!!

Naast de video hieronder, hebben we ook weer zo’n handige Podcast-versie.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.