CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV 25: keuzes en coaches

De vele fans van iBasketball TV werden al wat onrustig: wanneer tikken Ivo, Ferry, en Arie nu eindelijk die kwart century aan? Nou, nu dus!

In deze jubileumuitzending, de 25e alweer, zijn de mannen half op straat gaan zitten, lekker in het zonnetje, om eens een hartig woordje te spreken. Allereerst over de favoriete NBA’er met nummer 25 op de borst. Daarna een flinke ronde “Ja Nee”, met dank aan de heren F. Barend en H. van Dorp. Ferry en Ivo zijn het lang niet altijd eens: heeft Eddy Casteels het maximale uit ZZ Leiden gehaald, ja of nee? Laten NBA en DBL ploegen bewust wedstrijden lopen tijdens een play-off-serie, ja of nee?

Na dit uitgebreide voorgerecht, maken de mannen zich op voor het hoofdgerecht, de Spare Ribbens. Onzekerheid troef in Den Bosch, dus wat betekent dat voor vertrekkende en mogelijk nieuwe coaches? Zien we Toon van Helfteren straks in de Maaspoort? Gaat Sam Jones naar het buitenland? En hoe kwam het, dat Casteels en Leiden geen sprankelende samenwerking hadden?

Ferry zorgt voor kippenvel, als hij vertelt over de sensationele titel die zijn leermeester Arik Shivek in Israël behaalde, en over wat deze coach voor hem betekent.

Voordat Ivo zijn geheel eigen versie van LeBrons monster-alley-oop lanceert, is er uiteraard ook gesproken over de DBL-finale. Stelde Zwolle daarin teleur? Hoe goed was Groningen? Hoe ontwikkelde hoofdcoach Erik Braal zich in het Noorden?

Vragen genoeg. Voor de antwoorden hoeft u alleen maar op een knopje te klikken!
(óf onze Podcast-mp3 te downloaden)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.