CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV #23: van climax naar climax

De ene climax (Bekerfinale, inclusief Sin’stant Replay) is nog niet achter de rug, of de andere dient zich alweer aan:
Strijd in de top-3 en om plek 6 (play-offs!) in de DBL, strijd om records (Warriors) in de NBA, en de eindstrijd in de NCAA met dit jaar zelfs Oranje inbreng in de damesfinale.

Coach Steenmetz is net terug van de stranden rond Miami, en vertelt hoe hij front-row zat toen de herboren Heat de Nets oprolden. Gaan de mannen van Spoeley en Riley de NBA-finale halen !? In ieder geval kan Koning Willem nog iets leren van D-Wade, zo zegt Ferry ons.
Ivo zoefde naar Antwerpen & naar de Harlem Globetrotters en zag topentertainment … let even goed op, hoe hij de Vlaamse Rondemiss beschrijft. Dat is nog eens wat anders dan een dinosaurus.

In de zomer staan alweer nieuwe hoogtepunten te wachten: de Orange Lions zouden volgens Arie met Jessey Voorn aangevuld moeten worden, en de Mannen U20 hopen Derrik Smits te verwelkomen. Hoe ziet de bondscoach dat?
Ivo praat ons bij over de Bekerfinale bij de dames, en de tussenstand richting de play-offs. En o ja: hoe goed was Mitchell Plaat, en hoe speel je de perfecte 2-3 zone Op Boeheimiaanse Wijze?

[Onze uitzending in .mp3 downloaden?: pak hier de podcast mee!]

And now for something completely entertaining: iBB TV aflevering 23:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.