CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV 22: ref Paul van den Heuvel over Instant Replay

Paul-vd-Heuvel_Tweet_2016-03-28 at 22.11.33

En dan gaat opeens de telefoon. Een bekende stem meldt zich. Basketballpassie doorspekt de woorden. Paul van den Heuvel, tot recent FIBA- en DBL-referee, heeft de artikelen op iBasketball over de Bekerfinale gelezen.

Paul biedt aan, toelichting te geven op de vele vragen die zijn opgeworpen. Nu is Paul geen onbekende bij iBasketball. Een klein jaar geleden spraken we in iBasketball TV met hem over zijn carrière, de wijze van arbitreren, en de scheidsrechterlijke talenten nu en straks. Na de roerige slotfase van de NBB Bekerfinale, waarin een beslissing van de scheidsrechters over wie er gewonnen had, uitbleef totdat de NOS-beelden bestudeerd waren, lopen we met Van den Heuvel door de lijst van vragen en onduidelijkheden. Vanmiddag spraken we via Skype met hem.

Wat ons betreft heeft hij op alle punten helderheid geschapen. Kijkt u zelf, en laat ons weten (op de iBB website of via de iBB Facebookpagina) wat u van zijn uitleg vindt!
Morgen staat Ziggo Sport paraat bij ZZ Leiden versus Landstede Zwolle, dus wees voorbereid: kijk naar het gesprek met Paul van den Heuvel, want het is niet ondenkbaar dat er binnenkort opnieuw Instant Replay wordt ingezet!
Zorg ervoor dat u precies weet, wat dan de regels zijn. (Dan heeft u altijd een alibi.)

(Straks onderweg en offline? Download dan hier alvast de podcast in .mp3 formaat !)

3 reacties

  1. Goed en duidelijk item Arie & Paul.

  2. Super die podcasts! Volhouden! Heldere en duidelijke toelichting door Paul van den Heuvel.

  3. iBasketball_crew

    Merci voor de aanmoediging. Het smaakt zeker naar meer, dus we zullen dit graag blijven doen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.