CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV 2019 ! (afl. 33)

iBasketball TV is terug van natuurlijk helemaal nooit weggeweest. We tellen dus gewoon door, naar aflevering 33.

In de geest van Larry Bird en Kareem Abdul-Jabbar beginnen we met de NBA. Naar welk team gaat Anthony Davis, hoe staan de Lakers en de Knicks ervoor, wat maakt Luka Doncic nu al zo goed, hoe ontwikkelt Buddy Hield zich, en is Harden nou zo goed, of is de defense nou zo slecht?

Na 19 minuten is het tijd voor het hoofdgerecht: de Dutch Basketball League. Alle 10 de teams worden uitgebreid doorgelicht. Speciale aandacht is er voor de coaches, en hun assistenten, bij de diverse teams. Ivo ziet een finale tussen Leiden en Den Bosch aan komen, en Ferry gunt Zwolle winst in de NBB beker. Dan moeten de Zwollenaren wel hun tanden laten zien, want dat ontbreekt volgens onze analisten momenteel. Bij Donar wordt een duidelijke leider gemist. Lof is er voor Boy van Vliet bij Den Helder. Het tactisch best-spelende team is volgens Ferry Den Bosch. Bij Leiden mist hij inside dreiging. Ook Rotterdam, Amsterdam, Leeuwarden, Weert, en de sterke nieuwkomer Dordrecht worden uitgebreid besproken.

Het uurtje basketballtalk vliegt weer voorbij, en dan blijven er nog heel veel boeiende basketballonderwerpen over voor de volgende aflevering. Ondertussen hopen wij dat u geniet van deze eerste uitzending van iBasketball TV in 2019. Veel kijkplezier gewenst!

(Of luister naar de Podcast-versie.)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.