CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV 20: strijd in de DBL-top, beker, coaches’ hot seat NBA, dames eredivisie

iBasketball had gisteren de heren Jacobse & Van Es in de studio, alwaar een heuse jubileumplaquette werd uitgereikt, ter ere van de 20ste uitzending van onze show. Toen deze plaquette eenmaal opgepoetst was, en toen Bobby Knight opgehangen was (op een sportievere wijze dan men dat tegenwoordig in het voetbal pleegt te doen), ontbrandde de show.

Dit ontbranden is mede te danken aan de Hot Seat. Als iBasketball een (NBA-)coach daarop zet, is het oppassen geblazen. Zo kregen wij gelijk over David Blatt, die de Cavs moest verlaten. Fisher verslikte zich in the Big Apple, en nu zet iBasketball coach Karl van de Kings op de stoelverwarming.
Ruime aandacht is er voor de strijd aan kop in de DBL: vier honden vechten om een been, en Amsterdam beet van zich af tegen Rotterdam.
Ivo neemt de dames eredivisie met ons door, waar Binnenland een gevoelige nederlaag moest slikken.
In het bekertoernooi deden ploegen als Grasshoppers, Lokomotief, en Red Stars het verrassend goed. Ivo snapt het niet: waarom is er geen voorsprong meer, afhankelijk van het verschil in klasse, en waarom kreeg Grasshoppers geen tweede wedstrijd tegen Rotterdam?

Samen met iBasketballpartner Kia Motors maken we er een vlotte en gedreven uitzending van. Profbasketballer J (H) van der L te L kreeg er zelfs lucht van … hij maakte nog net de afsluiting van de show mee.
We wensen iedereen weer heel veel kijkplezier, met dit half-uurtje basketballtalk. En o ja, wie reageert er op onze kijkersvraag: wie was de meest recente voorgangster van Mollie McDowell als coach van een dames eredivisieploeg?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.