CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV #12: beker, play-offs, NBA (met Yannick Franke?)

iBB_TV_12

Net bekomen van onze uitzending met Jansen & De Jong, en verfrist door een trip naar Miami (Ferry), brengt ons panel u aflevering 12 van iBasketball TV.

De seizoenen komen tot een climax met bekerfinales (mannen en vrouwen) en play-offs (straks ook in de NBA). Welke rol spelen de blessures bij Donar daarin? Hoe belangrijk is het hebben van thuisvoordeel? Welke match-ups willen de favorieten liever ontlopen?
Dit zijn slechts enkele van de vele kijkersvragen die wij elke week ontvangen. Ons panel behandelt ze allemaal, en heeft daarvoor zelfs het format van de uitzending aangepast: korte, vlotte rubriekjes, te volgen op het TV-scherm in onze studio.
Yannick Franke baart al het hele seizoen opzien met zijn schotcreatie en puntenexplosies, en hij is nog lang niet klaar met knallen. iBasketball TV brengt u de beelden van de NBA-draft-lijst waar hij inmiddels op staat.
Charge ??? Vaak een moeilijke call voor een scheidsrechter. Wij bespreken wat er fout ging in Rotterdam, en hoe de ref daarop reageerde. [Beelden!]

We zoomen in op de play-offs bij de dames, die komende week al beginnen. En onze bikini-expert Steenmetz was voor iBasketball in Miami, waar hij het strand inruilde voor een prominente plek bij de Heat tegen de Cavaliers. Waar liggen de zwaktes van Cleveland? Hoe slaagt Miami er in om toch competitief te zijn? En wat betekent het, als deze twee teams elkaar straks in de eerste ronde van de NBA play-offs treffen?
Tjokvol! iBasketball TV laat uw wifi-antennes gloeien! Kijk nu:

een reactie

  1. Ik schat juist in dat het programma van Zwolle dusdanig zwaar is dat zij de 4 inhaalwedstrijden niet allemaal gaan winnen. Ofwel: dat ze wel winnen van Aris, Weert, Amsterdam en Rotterdam maar dat Donar Groningen ook wint van Aris. Uit tegen den Bosch en thuis tegen Leiden gaan beide ploegen het denk ik even goed doen. Conclusie: Zwolle wordt 4e.

    Daarnaast denk ik dat Den Bosch genoeg inhaalwedstrijden wint om de nummer 1 van de reguliere competitie te worden.

    Verdere voorspellingen: Rotterdam 5e, Aris 6e.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.