CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV 11.4: is er leven na(ast) het basketball?

iBB TV 11.4

Spelers met zoveel ervaring en talent als Rogier Jansen en Worthy de Jong, de 2 startende guards van Zorg en Zekerheid Leiden, hebben heel wat te vertellen. Met elk deel van iBasketball TV 11 komen ze verder los.

Ferry noemt de mannen eigenwijs, en Worthy legt uit hoe je dan toch coachable blijft. Hij geeft aan, dat het ook met de rollen in een team te maken heeft. Als iedereen die kent en accepteert, is dat een groot voordeel. Daar kwam volgens hem het succes van Leiden in de periode vanaf 2010 uit voort.
Favoriete teamgenoten passeren de revue: Van Paassen en Wessels, McGuthrie en Spinks; Boxley, Monta McGhee, Thomas “TJ” Jackson. Zij hebben diepe indruk en warme vriendschappen bij Worthy en Rogier achtergelaten.
Marloes en Rogier vertellen over hun ervaringen als prof in het buitenland. Worthy vindt het fijn, vrienden en familie nu dichtbij te hebben, maar als zich een buitenlandse club aandient, …

Is er een leven buiten en na het basketball? Rogier is eerst van plan zijn carrière zo lang mogelijk voort te zetten. Worthy is pas 26, maar ontwikkelt zich al tot een gewilde fotograaf, vooral voor portretten. Op zijn website is een kleine greep uit zijn nu al imposante portfolio te zien.
Hebben de mannen fysieke issues? Worthy vertelt over de aanpak van zijn knieblessure. Rogier? Die is topfit.
Wij wensen u een mooi kijkkwartier toe, met deze aflevering van iBasketball TV.
Begin van de week, rond 16 maart, brengen wij u het sluit- en klapstuk, deel vijf.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.