CP3 by Basketball Totaal

iBasketball TV 11.3 = Eurobasket & Jong talent

iBB TV 11.3

Two down, three to go: in dit derde deel (van in totaal 5) van onze special met Worthy de Jong en Rogier Jansen gaan we grenzen over. Letterlijk dan.

In september is het EK. Hoe kijkt Worthy aan tegen match-ups met Goran Dragic & Dimitris Diamantidis ? Wie zitten er eigenlijk in de selectie van Oranje, en hoe wordt dat bepaald?
Rogier vertelt over het recente All*Star Gala, waar de internationals merkten dat er volop nieuw elan is rondom het Nederlands Team. Plannen, ambitie, kundige mensen, budget.

Voor de “veterans” is er straks dus Eurobasket. Wat zouden de jonge ambitieuze spelers van nu van onze twee gasten kunnen leren? Hoe plan je je basketballcarrière, wat moet je doen om door te dringen tot de elite, en hoe onderscheid je je daar?
Voor elke vraag hebben onze gasten een antwoord. En soms … hebben ze zelfs antwoorden op vragen die we hun helemaal niet stellen!

Door deze uitzending heen zijn uitgebreide hoogtepunten verweven van beide spelers uit het huidige seizoen. Waar zou iBasketball zijn zonder Kim Hermens!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.