CP3 by Basketball Totaal

Hyperdunk 2015 Moderne schoen met Geavanceerde Technologie

– Advertorial Basketball Totaal- Nike heeft de nieuwe Hyperdunk 2015 officieel op de markt gebracht. En de nieuwe Nike Hyperdunk 2015 is de opvolger van de populaire WK basketbalschoen Hyperdunk 2014.

De uitdaging voor de ontwerpers van de Hyperdunk was groot, maar wat zijn ze weer goed geslaagd. De nieuwe Hyperdunk 2015 is voortgegaan op waar de Hyperdunk 2014 was geëindigd.

Basketball Totaal Hyperdunk 2015 nu verkrijgbaar

Nike Hyperdunk 2015 is geïnspireerd op de Nike Mag.

De Nike Hyperdunk 2015 schoen heeft een opvallende, cutting-edge silhouet. Leo Chang, Nike Basketball Footwear Design Director, leidde de ontwikkeling van de nieuwe Hyperdunk. De Hyperdunk 2015 is gericht op esthetiek en Nike was erop gebrand het succes van de 2014 lijn te continueren. De Hyperdunk wil zijn reputatie als een van de meest technisch geavanceerde basketbalschoenen ooit verder uitbreiden. En dat is gelukt ook vinden wij bij Basketball Totaal.

Paul George in de Hyperdunk 2015.

De Hyperdunk 2015 is een lichtgewicht, responsieve schoen die voelt als een high-top, maar presteert als een low-top. Een modern ontwerp van de futuristische ‘NIKE MAG’ inspireerde de nieuwe Hyperdunk, inclusief de verlengde ‘kraag’ hoogte en minimalistische bovenkant met verminderde lagen.

“De Hyperdunk 2015 combineert een progressieve ontwerp die geïnspireerd is door de NIKE MAG, met een technische obsessie op de bovenste, tussenzool en loopzool,” zegt Chang. “Ons doel was om dit de best presterende Hyperdunk maken van boven naar beneden.”

Nike Hyperdunk 2015 bovenste details.

Flexibiliteit en ondersteuning bepalen de nieuwe Hyperdunk bovenkant, geleid door vier technische details geboren inzicht van de atleten en uitgebreide tests:

1. Hyperfuse bouw

2. Flexibele kraag schuim helpt de voet op zijn plaats vast te zetten. De steun van een high-top met het gevoel van een low-top!

3. Interne bootie bouw beschikt over mesh en schuim, over de hele upside van de schoen, die voldoet aan de eisen voor de voet voor een goede, comfortabele pasvorm.

4. Nike Flywire-technologie vouwt zich om de voet voor een dynamische uitstraling en lockdown ondersteuning. Geperfectioneerd voor basketbal.

Nike Hyperdunk 2015 geïnspireerd door de Nike Mag.

Nike Zoom Air-technologie zorgt voor een optimale demping voor de sprongen, impact en dynamische voetenwerk van basketbal. Voor de eerste keer, beschikt de Hyperdunk schoen Zoom Air in een moderne tussenzool constructie, die drie technische gegevens bevat:

1. Zoom Air units in de hiel en de voorvoet van de schoenen. Dar biedt low profile, responsieve demping voor een uitstekend gevoel.

2. tussenzool schuim rond de hiel functioneert om de stabiliteit te verbeteren.

3. Phylon tussenzool biedt lichtgewicht demping en stabiliteit.

DYNAMIC TRACTION BUITENZOOL ONTWERP

Nike Hyperdunk 2015 buitenzool tractie detail.

Het ontwerp van traction kan een schoen maken of breken.De veelzijdige zool constructie is bedoeld voor diverse rechtbank oppervlakken, binnen en buiten. De Hyperdunk 2015 is voorzien van drie belangrijke zool gegevens:

1. Herringbone patroon is verfijnd om kleverigheid en grip te verbeteren op het veld.

2. Zool ontwerp rondt de zijwand van de schoen om de stabiliteit en ondersteuning te verbeteren in het middenvoet gebied.

3. Materiaal buitenzool is verminderd met name aan de hiel om het gewicht te minimaliseren.

BESCHIKBAARHEID

De Nike Hyperdunk 2015 is beschikbaar bij Basketball Totaal in diverse kleuren en maten. Ook is er dit jaar een dames Hyperdunk voor de smallere voet.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.