CP3 by Basketball Totaal

Hey scheids! Dat was lopen!!

Het zijn niet de minste coaches die zeggen dat scheidsrechters vaak niet alles snappen van de loopregel. ‘Ze zien iets raars en fluiten dan maar voor lopen omdat het er onnatuurlijk uitziet.’

Bij Wildcats in Nijmegen probeert de scheidsrechterscommissie dit jaar de scheidsrechters handvatten te geven om fluiten leuker te maken. Onderdeel daarvan was eerder al een sessie om uit te leggen waarom fluiten leuk is. De tweede avond is dinsdag 10 december aanstaande. Op het programma staat de loopregel.

Aan de hand van enerzijds het spelregelboekje en anderzijds clips met spelsituaties zal ex-Wildcat en Fibascheidsrechter Barry Peters zijn gehoor meenemen door de regel en de manier om daar op een slimme en leuke manier om te gaan.

De avond zal plaatsvinden in de kantine van Sporthal de Horstacker en zal om 19.30 uur beginnen. Scheidsrechters en andere geinteresseerden van omliggende verenigingen worden van hartenuitgenodigd om deel te nemen. De toegang is gratis, maar inschrijving via [email protected] wordt zeer op prijs gesteld.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.