CP3 by Basketball Totaal

Heren promotiedivisie: Final four

De promotiedivisie nadert zijn einde, wat betekent dat de final four er aan zit te komen. Bijna alle teams moeten nog één keer in actie komen voordat de halve finales gespeeld gaan worden.

Alle final four kandidaten zijn met nog één wedstrijd te gaan al bekend. De teams die gaan strijden om het kampioenschap van de promotiedivisie zijn Red Giants, Binnenland, Solarsystemen Grasshoppers en CobraNova. De nummers drie en vier staan al vast, welke worden ingenomen door Grasshoppers en CobraNova respectievelijk. De strijd om de eerste twee plekken zal worden beslist in een rechtstreeks duel tussen twee top teams van de promotiedivisie.

Red Giants staat met 34 punten boven aan, maar het gat met de nummer twee is minimaal, namelijk 2 punten. Tijdens de eerste ontmoeting wist Binnenland te winnen met 99-73. Dit betekent dat als zij aanstaande zaterdag wederom weten te winnen van Red Giants, zij het voordeel hebben wat betreft het onderlinge resultaat en dus de koppositie weten te bemachtigen. Als Red Giants de nummer 1 wilt blijven zullen zij in eigen huis moeten winnen waardoor ze 4 punten los komen te staan van Binnenland.

Het belooft een spannende laatste wedstrijd van het reguliere seizoen te worden waarin twee teams gaan strijden om de koppositie! Voor de basketbal liefhebbers die deze wedstrijd niet willen missen zullen aanstaande zaterdag moeten afreizen naar Meppel, Sporthal Ezinge, want daar vindt namelijk om 20:00 dit duel plaats.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.