CP3 by Basketball Totaal

Heren promotiedivisie de blik vooruit: Week 1

De heren promotiedivisie gaat 2016 in met Red Giants en CobraNova als lijstaanvoerders, en Binnenland op 2 punten achterstand met twee wedstrijden minder gespeeld!

Achter Binnenland staat Solar Systemen Grasshoppers op de vierde plek, met het Laki Lakner Landslake Lions als vijfde met hetzelfde aantal verliespunten. Cangeroes speelt net als De Hoppers precies .500 ball, en voert daarmee de middenmoot aan. Op de achtste plaats vinden we Punch, dat een wedstrijd voor loopt op Groene Uilen.
De staart van de promo wordt gevormd door The Black Eagles dat voorlopig pas één wedstrijd won, en ZZ Leiden dat in 9 potjes nog puntloos bleef.

Het programma dit weekend:

Binnenland – Cangeroes
De heren uit Barendrecht hebben voorlopig de beste indruk achtergelaten en zouden dus , zeker in eigen huis, weinig problemen moeten hebben met de formatie uit Utrecht.
Voorspelling: Binnenland met 14

Hoppers – Black Eagles
De mannen uit Hoorn krijgen het worstelende Black Eagles op bezoek. Mind you, dat was een ploeg die in de voorbereiding de heren van Weert even de deur wees in een oefenwedstrijd. Wij gaan er van uit dat de Brabanders een kleine upset gaan plegen.
Voorspelling: Black Eagles met 4

Solar Systemen Grasshoppers vs Cobra Nova
De topper van het eerste weekend vindt plaats in Cleyn Duyn in Katwijk waar cupfighter Solar Systems Grasshoppers de mannen van CobraNova op bezoek krijgt. Een flinke dobber voor de mannen van Jeroen Reitsema die als ze aan willen haken bij de top drie eigenlijk moeten winnen. We vermoeden echter dat Cobra Nova aan het langste eind trekt.
Voorspelling: Cobra Nova met 7

ZZ Leiden 2 – Landslake Lions
De Leidenaren krijgen gelijk het solide draaiende Landsmeerse lions op bezoek dat duidelijk de favoriet is in deze ontmoeting. We verwachten een wedstrijd die de ploeg van Lakner kort na rust in een beslissende plooi zal leggen.
Voorspelling: Lions met 14

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.