CP3 by Basketball Totaal

Henk Norel staat dicht voor rentree

De terugkeer van center Henk Norel bij CAI Zaragoza komt elke dag dichterbij. Norel heeft er ruim zeven maanden blessureleed met knieletsel op zitten. De deadlines zijn bijna gehaald. De artsen, de coaches en Norel zelf verwachten dat hij hoogstwaarschijnlijk deel kan uitmaken van het team dat komende woensdag de eerste wedstrijd speelt van de tweede fase van de Eurocup tegen het Kroatische KK Cedevita Zagreb.

Henk Norel heeft al een medische test ondergaan en traint bijna volledig mee, maar ondervond de afgelopen dagen wat ongemakken. Eigenlijk ook niet verwonderlijk na zeven maanden langs de zijlijn te hebben gezeten. Zaragoza heeft bewust gekozen voor de Eurocup voor de rentree van  Norel  in plaats van de ACB, omdat anders een andere speler van het roster moest worden afgevoerd. Voor de Eurocup was zo’n ingreep in de teamsamenstelling niet noodzakelijk.

Tot zijn blessure speelde Henk Norel vorig jaar zijn beste seizoen in de ACB. Zijn statistieken in 32 wedstrijden waren: 13.3 punten en 5.9 rebounds gemiddeld per wedstrijd.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.