CP3 by Basketball Totaal

‘Help Donar Europa in’

Het is een unieke actie om Donar Europa in te helpen. Donar probeert met een inzamelingsactie geld binnen te halen om Europees te gaan spelen. Jullie kunnen helpen!

Met de winst van de NBB-beker heeft Donar het recht op deelname aan Europees basketbal verdiend. Een recht dat de club graag wil verzilveren!

Spelen in Europa maakt Donar een interessante club voor spelers die op zoek zijn naar ‘de volgende stap’. En deelname aan Europees basketbal betekent voor jou minstens drie spannende thuiswedstrijden tegen interessante clubs uit Europa!

Vorige week zijn we gestart met een crowdfunding actie om deelname aan de EuroChallenge mogelijk te maken. We hebben eerst de leden van de businessclub benaderd. De resultaten zijn heel positief. Een groot aantal BBC-leden heeft laten weten de actie te ondersteunen. Ze doneren minimaal €50,- per stoel. Daarmee zetten we al een forse stap richting deelname aan de EuroChallenge.

Maar we zijn er nog niet. Daarom vragen we jou als echte fan om een bijdrage van minimaal €25,- per stoel (€15,- voor jeugd t/m 17 jaar).  Voor dit luttele bedrag heb je toegang tot de drie thuiswedstrijden in de eerste ronde van de EuroChallenge.

Daarnaast is er voor een seizoenskaarthouder nog een extraatje. Wanneer jij als seizoenskaarthouder een donatie maakt van  minimaal €25,-, behoud je niet alleen je eigen stoel tijdens de Europese wedstrijden, maar ontvang je ook één extra kaart voor de eerste wedstrijd voor op de balkontribune.

Het bedrag wordt natuurlijk alleen gefactureerd wanneer we echt Europees gaan spelen.

Help Donar Europa in en bestel je kaarten hier!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.