CP3 by Basketball Totaal

Heat wint van Pacers

De Miami Heat heeft de derde wedstrijd in de finale van het Oosten gewonnen van de Indiana Pacers. Het was ‘good-old’ Ray Allen die met vier driepunters in de vierde periode aanvallend het verschil maakte. In Miami werd het 99-87 voor de thuisploeg.

In het begin waren het alleen de spelers van de Pacers, die bij de les leken. Binnen enkele minuten was het 15-4 en 19-5 en kon de Heat in de achtervolging. Deze voorsprong bleef gelijk tot 37-22 in de tweede periode. Het publiek was gelaten en het leek alsof de Pacers de buit eenvoudig ging meenemen.

Maar een fantastische verdediging in de derde en vierde periode was simpelweg teveel voor de Pacers. Ineens lukte niets meer voor de Pacers en de Heat kwam terug.

Ray Allen scoorde 16 punten en die kwamen allemaal in de tweede helft. Lebron James (26 punten) en Dwyane Wade (23 punten) waren eigenlijk de enige twee die aanvallend doorkwamen gedurende de hele wedstrijd.

Het duurde tot de derde periode voordat de Heat een keer op voorsprong kon komen. De stand in de serie is 2-1 in het voordeel van de Heat. Het is de derde serie voor de Pacers waar ze op een achterstand komen.

https://youtu.be/dqGEeIp4qHI

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.