CP3 by Basketball Totaal

Halve finale A-10 tournament: eindstation voor Kloof’s St. Bonaventure

Het sprookje van St. Bonaventure in het A-10 tournament eindigde gisteravond door een afgetekende 48-67 nederlaag  tegen St. Joseph’s. Met verlies kwam een einde aan een geweldige run in het tournament met een mooie overwinning op LaSalle en een verrassende winst op het als nummer 1 geplaatste St. Louis. St. Bonaventure en Charlon Kloof wachten nu op een antwoord of ze mogelijk worden uitgenodigd voor één van de post season tournaments: het NIT, CBI of het CIT.

In de eerste helft hield vooral Charlon Kloof de Bonnies in het spoor van St. Joseph’s maar je kon zien dat ze ontzettend veel moeite moesten doen om tot scoren te komen. Met een 29-29 gelijke stand zochten beide teams de kleedkamers op. In de tweede helft liep bij de Bonnies langzaam de accu leeg: ze schoten 4 op 24 en konden geen manier vinden om St. Joseph’s Halil Kanacevic (26 punten en 17 rebounds) verdedigend af te stoppen. St. Joseph’s nam geen gas terug en won eigenlijk vrij gemakkelijk van St. Bonaventure: 48-67.

Kloof kreeg ook ditmaal 38 minuten speeltijd van coach Mark Schmidt maar kon niet een stempel op de wedstrijd drukken. Hij was goed voor 10 punten, 4 rebounds, 2 assists, 1 steal en 2 blocks.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.