CP3 by Basketball Totaal

Hakim Salem hoofdcoach Batouwe Dames

Hakim_Salem_NBB

Hakim Salem is vandaag gepresenteerd als de nieuwe hoofdcoach van Lekdetec.nl Bemmel. De associate headcoach van Oranje & bondscoach van Oranje 3×3 zal deze functies combineren met zijn werk voor de Batouwer hoofdmacht. iBasketball feliciteert Hakim van harte!

Op de site van Lekdetec.nl werd vandaag het volgende bericht geplaatst:

“Het bestuur van de Stichting Topbasketball Lingewaard is zeer blij te kunnen meedelen dat Hakim Salem met ingang van het volgend seizoen de trainer/coach zal zijn van het team van Lekdetec.nl.

Hakim combineert zijn activiteiten in Bemmel met het uitoefenen van de functies van bondscoach van het Nationale 3X3 Vrouwenteam en van Associate-Headcoach bij het Nationale 5X5 team.

Veel van onze speelsters hebben Hakim leren kennen door zijn werkzaamheden voor de NBB. Hij heeft in korte tijd een zeer goede naam binnen het vrouwenbasketball opgebouwd, niet alleen als een technisch trainer en tactisch sterke coach, maar ook als iemand die speelsters persoonlijk weet te raken en te motiveren. Door die combinatie van kwaliteiten is het bestuur ervan overtuigd met het aantrekken van Hakim een zeer goede slag te hebben geslagen. Hakim en het huidige team van Lekdetec.nl passen heel goed bij elkaar.

Deze aanstelling vindt plaats na overleg tussen onze club, de NBB en bondscoach Remy de Wit. Iedereen staat achter deze stap van Hakim en is ervan overtuigd dat deze beslissing het vrouwenbasketball in Nederland ten goede zal komen.

Hakim past in de vacature die is ontstaan door het terugtreden van Thijs Sloot. Zoals bekend heeft Thijs ervoor gekozen om zich de komende jaren als speler in te gaan zetten voor het net gepromoveerde mannenteam van Batouwe.

Anouk Biesters zal blijven functioneren als Assistant Trainer/Coach. Daarnaast zullen er nog 1 of 2 leercoaches worden toegevoegd aan de staf.

Mede op verzoek van Hakim is het team van Lekdetec.nl nagenoeg geheel intact gebleven. Alleen Anouk Heijnens heeft ervoor gekozen om haar basketball activiteiten voort te zetten bij het vrouwenteam van Wyba, welk team volgend seizoen zal uitkomen in de Promotiedivisie. Met een selectie van 10 speelsters is er nog ruimte voor 1 of 2 speelsters.”

Foto: NBB

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.