CP3 by Basketball Totaal

Grasshoppers heren 1 blijft winnen

GH heren 1Op zaterdag 14 maart speelde de heren van Grasshoppers voor het eigen publiek tegen Bossini GS Stars HS1 uit Elburg.
Sporthal Cleyn Duin zat weer lekker vol en de jongens van Xander Nijgh en Ronald Roerade (Xu10-2) mochten met de mannen meelopen en kijken hoe het heren team het doet.

Het eerste kwart was niet best. Bossini GS Stars HS1 nam het heft in handen en nam de voorsprong. Coach Reitsema nam dan ook snel een time out en spoorde de mannen aan om meer naar de ring te gaan. Maar het eerste kwart was voor de mannen uit Elburg 15-17.
In het tweede kwart komen de Katwijkers los onder aanvoering van Tim de Jong. Tim zijn schoten vallen en gaat hard naar de basket en maakt een paar prachtige ballen. De verdediging wordt aangescherpt en de Katwijkers krijgen dit kwart maar 5 punten tegen. 22-36.
In het derde kwart valt Joey Schelvis en uit voorzorg staakt hij de wedstrijd. Gelukkig niet heel ernstig.

In het de tweede helft blijven de Katwijkers goed spelen. Iedereen maakt zijn puntjes.
En uiteindelijk winnen we de wedstrijd met 82-48.

Reactie van de coach:
Wederom een mooie overwinning en erg leuk dat de club ons veraste met een bloemetje.
Bedankt daarvoor!

Scores:
Tim de Jong 27, Jaco van Rhijn 9, Wouter Breel 8, Nikos Smit 7, Jake Prins 6, Koen Grimbergen 8, Glen Schijf 6, Wesley Groen, Joey Schelvis, 4, Raoul Swagerman 3 punten.

Aanstaande zaterdag 21 maart speelt De Wit-Grasshoppers Heren 1 de uitwedstrijd tegen BV Groningen HS1 om 16.30 uur in het Oude Alo te Groningen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.