CP3 by Basketball Totaal

Grasshoppers 2 kampioen Dames 2e divisie

Het 2e dames team van De Wit-Grasshoppers is, er op de slotdag in Wijchen, erin geslaagd om als eerste te eindigen .
De eerste 2 wedstrijden van de dag, respectievelijk Vlissingen 76-33 en Scylla 64-34, werden heel makkelijk gewonnen.

Er kon genoeg energie gespaard worden om de laatste wedstrijd vol gas te gaan tegen Cangeroes 2 , die op dat moment ook alles gewonnen had.
Het werd een echte finale . De Katwijkse dames begonnen niet goed en keken al na 5 minuten tegen een 10-18 achterstand aan . Gelukkig werd dit voor het einde eerste kwart bijgehaald 20-21. Grasshoppers vocht zich langs en over Cangeroes door hun de eerste 5 minuten van de score af te houden in het 2e kwart. Ruststand 31-25 . De hele 2e helft bleef het verschil tussen de 2 en 6 punten in het voordeel van Grasshoppers. De Utrechtse dames moesten de 2 eerder gespeelde wedstrijden wel tot het uiterste gaan om hun overwinningen binnen te halen ( winst 2 en 9 ptn). Dit eiste zijn tol , want zij hadden niet meer de kracht om de Katwijkers in te halen, zodat het team van Wilko Schelvis winnend kon afsluiten met 59-53.

Gh2

Proficiat: Kinou Kanbier, Sabine den Os, Annabel Wendel, Anne-Marie Mehciz, Anita de Jager, Miranda Harteveld , Carola Menken, Carola de Jong, Maaike van den Oever en Marjon van Egmond

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.