CP3 by Basketball Totaal

Goran Dragic scoort ‘career-high’

Phoenix Suns guard Goran Dragic had een avond om niet meer te vergeten. Zijn zoon van drie maanden kwam voor het eerst kijken bij zijn wedstrijd. Het bracht de guard wat extra’s, want Dragic scoorde een ‘career-high’ van 34 punten. Phoenix won ook nog de topwedstrijd tegen de Golden State Warriors met 122-109.

De Warriors kwamen terug tot 100-98 met nog acht minuten te spelen, maar toen nam Dragic de wedstrijd over en scoorde 13 punten in de laatste minuten.

Dragic gaf ook nog tien assists voor de Suns, die nu op een uitstekende zesde plaats staan in het Westen. Gevolgd door de Warriors, die een halve wedstrijd achter de Suns staan.

En van de Phoenix Suns is dat gewoon een uitstekende prestatie. Niemand gaf de club ook maar een kleine kans op een play-off plek, maar het bekende uptempo spel van de Suns is weer terug. Jeff Hornacek speelt heerlijk teambasketball en de schoten komen van iedereen. Het gaat snel en is attractief. Het levert vooralsnog dertig overwinningen op, tegenover twintig nederlagen.

Gerald Green scoorde 25 punten en P.J. Tucker leverde 16 punten en 15 rebounds voor de thuisploeg.

Stephen Curry scoorde 28 punten voor de Warriors.

https://youtu.be/EZi2rP1zfkw

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.