CP3 by Basketball Totaal

Glazen Kerstbol: De laatste van 2015

Bij Almonte zijn ze ook behoorlijk bezig met de kristallen bal. De motivatie die ze eruit halen heeft inspirerend gewerkt, gezien de knappe uitoverwinning in Delft. Of geef ik mijzelf nu wat teveel credits? Al met al een resultaat dat staat en verrassend mag worden genoemd. Gefeliciteerd!

 

Verder waren er weinig verrassingen op te merken in het afgelopen weekend. Landslake maakte 74 punten tegen de Cangeroes en dat was ruim voldoende voor de overwinning. Jolly Jumpers hield de meiden van BV Hoofddorp op afstand in eigen huis, het verschil was wel wat kleiner als vooraf ingeschat. Maar goed, 2 punten zijn 2 punten.

 

Op de zondag haalde Rotterdam uit in het hoge noorden, door met 19 punten verschil te winnen van het RTC. Blijft een interessante ploeg dat Rotterdam. Afgesloten werd er dit weekend met een regelmatige overwinning van de Blizzards op Den Helder. Zoals bekend heeft de talentenploeg uit Zwolle/Amsterdam de nodige personele problemen, wat deze overwinning meer dan welkom maakte.

 

Preview speelronde 11

BV Hoofddorp vs RTC Noord                                                                    Hoofddorp

BV Hoofddorp laat steeds betere dingen zien, als je naar de resultaten van afgelopen weken kijkt. Het betaald zich nog niet altijd uit in punten, maar er wordt zeker progressie geboekt. RTC Noord pakte haar eerste punten in een uitwedstrijd tegen Almonte, maar laat verder maar weinig vooruitgang zien. Dit is dan gebaseerd op het scorebord, ik kan het kwa spel niet inschatten. Gevoelsmatig zijn vanavond de punten voor de Hoofddorpse….

BV Hoofddorp +7

 

Almonte vs Yellow Blizzards                                                                    Eindhoven

Dit gaat het stuntje van het weekend worden! Vorig jaar verloor Blizzards in Eindhoven en ik heb het vermoeden dat dit nu weer gaat gebeuren. Echt uitleggen kan ik het niet, behalve dat Almonte goed is in wedstrijden waarin het vooraf niets te verliezen heeft. En laat Yellow Blizzards nou net zo’n tegenstander zijn. Hoe dan ook, vuurwerk in Eindhoven dit weekend….

Almonte +3

 

Cangeroes vs Jolly Jumpers                                                                      Utrecht

Heerlijk op een zondagochtend om 11 uur aantreden in Utrecht. Dat is de taak voor Jolly Jumpers aanstaande zondag. Veel meer is er eigenlijk niet nodig om tot een goed resultaat te komen. De Jumpers zijn stappen verder dan de tegenstander en beginnen steeds constanter te spelen. Er valt weinig te halen tegen de oosterse meiden en dat gaat ook gelden voor Cangeroes….

Jolly Jumpers +21

 

Rotterdam Basketball vs DAS Delft                                                       Rotterdam

Rotterdam – Delft, dat is het affiche van de allerlaatste onder 20 wedstrijd van 2015 en dat is zeker geen straf voor de neutrale kijker. Beide ploegen hebben zich laten zien in het eerste deel van het seizoen met leuk en fris basketball, veel energie en de nodige goede resultaten. Daartegenover staan de incidentiele off-days, die horen bij jonge talentvolle ploegen. Ik ga voor 2 teams, die beiden een goede wedstrijd gaan spelen, maar waar het thuisvoordeel net doorslaggevend is…

Rotterdam Basketball +5

 

Dit was ‘m voor 2015, via deze weg wil ik iedereen een fijne kerst wensen en een sportief succesvol 2016! Tot de volgende!!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.