CP3 by Basketball Totaal

Gehandicapt BSW afgedroogd in Rotterdam

Opnieuw kreeg BSW de afgelopen weken te maken met een blessuregolf. Gevolg daarvan was dat de ploeg van Niels Vorenhout vanavond alweer met een gehavende ploeg op pad ging. Challenge Sports Rotterdam toonde geen medelijden en won overtuigend met 84-58.

De Rotterdammers gaven al vanaf het startschot gas. Met vier driepunters – waarvan er twee van de hand van Robert Krabbendam kwamen – liep de ploeg van Armand Salomon al in het eerste kwart uit naar 22-10.

Even leek de spanning terug te komen in de wedstrijd toen Daan Rosenmuller en Jeremy Ormskerk de achterstand terugbrachten naar 22-17, maar Rotterdam liet zich daardoor niet van de wijs brengen en ging verder met scoren. Onder aanvoering van de Rotterdamse puntenmachine Yannick Franke tilde de ploeg uit de havenstad de voorsprong naar 47-24 bij rust.

Onverhoopt probeerde Weert nog het beste uit de wedstrijd te halen. Daan Rosenmuller en Akeel Eduardo tekenden beide voor een drietje. Vooral Rosenmuller speelde niet zijn minste wedstrijd. De jonge swingman was goed voor vijftien punten, vijf rebounds en drie assists. Toch was het de thuisploeg die ook het derde kwart eenvoudig binnen sleepte. Ivan Filipan, Ties Theeuwkens en Yannick Franke bliezen de Weertenaren omver en met nog zo’n acht minuten op de klok in het vierde kwart was de stand 78-40.

Het slotkwart was wel nog voor de Limburgers. Jeremy Ormskerk, Daan Rosenmuller en Kenneth van Kempen waren de hele wedstrijd vrijwel alleen verantwoordelijk voor de Weerter productie en waren ook de spelers die hun ploeg nog het kwartwinst bezorgden. Van Kempen was wederom goed voor een double-double, met achttien punten en veertien rebounds.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.