CP3 by Basketball Totaal

Geen verrassingen in vrouwenbeker

ProBuild Lions, Hoofddorp, DAS en Binnenland hebben zich zaterdag geplaatst voor de tussenronde van de NBB-beker. Die tussenronde op 16 november is noodzakelijk om aan acht teams te komen voor de kwartfinales, die gespeeld moeten worden vóór 1 februari 2014.

ProBuild won ruim van CTO (81-57) en speelt in eigen hal op 16 november tegen Hoofddorp dat in Maassluis te sterk was voor Green Eagles (47-68). De andere wedstrijd in de tussenronde wordt gespeeld in Delft, omdat DAS met 56-61 van De Wit Grasshoppers 2 won. Tegenstander is Binnenland dat veel te sterk was voor Baros: 48-86.

Vijf ploegen plaatsten zich rechtstreeks voor de kwartfinales. De WitGrasshoppers 1 deed dat heel eenvoudig door met 101-41 van Cangeroes te winnen. Lekdetec.nl had in Bemmel niet veel moeite met US (92-47) en Groene Uilen stuurde Almonte op de lange reis naar Eindhoven terug met een 55-45 nederlaag. Van de twee ploegen van Apollo gaat alleen het eerste team verder. De vrouwen van coach Dwight van West wonnen in Nijmegen ruim van Trajanum (39-79). Het tweede team was dichtbij een verrassing, maar Amazone was nét iets te sterk: 59-65.

Zondag wandelt ook de winnaar van Dozy Den Helder-Jolly Jumpers rechtstreeks de kwartfinales binnen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.