CP3 by Basketball Totaal

Geen stunt Rotterdam in Den Bosch

Rotterdam Basketball heeft geen punten kunnen stelen in Den Bosch. SPM Shoeters speelde niet groots, maar Rotterdam was een flinke maat te klein. De punten bleven in Den Bosch 93-75.

Aris en Rotterdam mogen komend weekeinde uitmaken wie als laatste de play-offs gaat halen. Een rechtstreeks duel en Rotterdam zal niet met een gerust hart naar Leeuwarden afreizen.

Het was een zeer matige wedstrijd van de bezoekers. Verdedigend was het slap en SPM mocht naar hartelust aanvallend rebounden. De echte wil ontbrak bij de Rotterdamse ploeg, wat als excuus kon aanvoeren dat naast Krabbendam ook De Randamie op de bank zat. Maar dan nog had de ploeg feller van zich af moeten bijten. 93 punten (50 bij rust) is natuurlijk teveel. Hakim Salem liet het in de rust duidelijk zien op de beelden van Ziggo. De intensiteit was te laag.

Voor SPM Shoeters was het een heerlijke avond en MVP-kandidaat Kravic scoorde heerlijk inside (20 punten) en ook Wessels (18 punten) liet zich zien. Voor Den Bosch is het gewoon in vorm komen voor de play-offs.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.