CP3 by Basketball Totaal

Finaledag NK vu18 in Nijverdal

Het NK voor meiden tot 18 jaar vindt dit jaar plaats in Nijverdal. In Sporthal ‘t Ravijn nemen de beste ploegen van het land het tegen elkaar op. Bij die vijf teams behoorlijk wat speelsters uit de verschillende nationale selecties.

Zo wist Batouwe , met onder andere Anne van Vlijmen en Marleen Peek beide wedstrijden te winnen, en hetzelfde gold voor De Wit Grasshoppers dat de ploeg op volle sterkte, dus met bijvoorbeeld Saskia Berends en Marieke van Schie de wei in stuurde. Dozy den Helder, met Mardi Westenberg en Noa Vos onder andere zit in de wachtkamer, hopend op een misstap van de beide ongeslagen teams.

Helaas worden de NJK’s de afgelopen jaren in een volledige competitie gespeeld en niet meer met twee poules (rayon van de titelverdediger vaardigt dan twee teams af) en dus zien we een iets ander programma dan misschien gewenst. Desalniettemin, de beide topfavorieten treffen elkaar in de slotwedstrijd van het toernooi.

Het programma ziet er als volgt uit:

10:00 uur RTC Noord Groningen – Almonte Eindhoven

12:00 Dozy BV Den Helder – Batouwe Bemmel

14:00 RTC Noord Groningen – De Wit Grasshoppers Katwijk

16:00 Almonte Eindhoven – Dozy BV Den Helder

18:00 Batouwe Bemmel – De Wit Grasshoppers Katwijk

Bent u van plan om naar Nijverdal te komen, dan graag nota nemen van het volgende;

Aanstaande zaterdag is de N35 (Zwolle – Nijverdal) afgesloten. Komt u vanuit Zwolle, houdt u er dan rekening mee dat u via Hellendoorn moet omrijden. Ook is de N35 afgesloten in het centrum van Nijverdal. Dus ook als u vanuit de richting Almelo komt zult u een stukje moeten omrijden. Komt u vanaf de A1 via Rijssen naar Nijverdal, dan is er niets aan de hand.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.