CP3 by Basketball Totaal

Familie Pieper terug bij Amsterdam

pieperVandaag was op de facebookpagina van BC Apollo te lezen dat de familie Pieper Amsterdam financieel bij gaat springen.
Eredivisie basketbalclub BC Apollo Amsterdam verbetert de organisatorische positie door tweede financiële bijdrage van de familie Pieper.

Maurits Pieper (links op de foto met voorzitter Ramon Siljade) was als speler in seizoen 2012-2013 betrokken bij de terugkeer van Amsterdam in de eredivisie en volgt BC Apollo ook dit seizoen.

“Ik vind het heel goed dat BC Apollo laat zien dat het met een beperkt budget toch een goede rol kan spelen in de Nederlandse basketball competitie. Met onze steun hopen we dat de club het in de tweede helft van het seizoen nog beter zal gaan doen. Hoewel ik niet meer in Nederland woon en speel, draag ik BC Apollo een warm hart toe. Het is nog steeds leuk om mijn oude teamgenoten in Amsterdam te volgen.”

BC Apollo’s voorzitter Ramon Siljade: “Wij zijn blij met alle mensen die BC Apollo steunen en de familie Pieper in het bijzonder. Zij bewijzen het Amsterdamse basketball een grote dienst. Bij de start van dit seizoen is de familie Pieper bijgesprongen om de minimale begroting rond te krijgen en met hun tweede bijdrage hebben zij ons in staat gesteld om wederom een grote stap te zetten in de continuïteit van het Amsterdamse topbasketbal.”

Aanstaande zondag zal blijken of het team dit goede nieuws om weet te zetten in een overwinning tegen Rotterdam. De wedstrijd start om 1700 uur in de Apollohal.

Roel Pieper was een van de grote drijvende krachten achter Eclipse Jet en MyGuide Amsterdam, die vele titels in Amsterdam wonnen. Hoeveel de familie Pieper bijdraagt is niet bekend geworden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.