CP3 by Basketball Totaal

Ex Sponsor BS Weert Maxxcom failliet

Woensdag 1 april 2015 is Maxxcom BV uit Venlo failliet verklaard door de rechtbank. Maxxcom was sinds 2013 tot vorig jaar hoofdsponsor van BSW. Stichting TOP, noch onze andere BV’s zijn betrokken geweest bij deze faillissementsaanvraag, wel heeft BSW nog een aanzienlijke vordering op Maxxcom open staan.

In 2013 tekende Maxxcom een driejarig sponsorcontract als hoofdsponsor van BSW. Reeds na het eerste jaar zijn de betalingsverplichtingen uit dit contract niet meer nagekomen. Het huidige seizoen zijn we daardoor met een sterk verminderd budget gestart in de hoop alsnog met Maxxcom een oplossing te vinden. Hiertoe zijn vele pogingen gedaan, met eind vorig jaar een nieuwe betalingsregeling als resultaat.

 

Voorwaarden voor deze regeling was tevens het tekenen van een schuldverklaring van zowel de holding van directeur Marc Nies (Nies BV) alsmede de nieuwe Qloud10 Telecom BV die de beoogde activiteiten van Maxxcom zou overnemen. Na de eerste deelbetaling zou vervolgens een maandelijkse afbetaling gestart worden. Ondanks tal van nieuwe toezeggingen, en zelfs enkele dagen geleden nog de bevestiging dat Maxxcom overgenomen zou worden en betaling diezelfde dag nog zou plaatsvinden, hebben deze maandelijkse betalingen nooit plaatsgevonden en zijn tevens andere aspecten van de in december afgesloten betalingsregeling niet nagekomen.

 

Dinsdag 7 april om 20.00 uur speelt BSW haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen in sporthal Boshoven. De voorbereiding voor een nieuwe seizoen top basketball in Weert gaan daarnaast onverminderd door.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.