CP3 by Basketball Totaal

En dat is twee…

Loon Lions is op een comfortabele 2-0 voorsprong gekomen in de finaleserie tegen Lekdetec. De thuisploeg liet geen spaan heel van de dames uit Bemmel. Uiteindelijk stond het scorebord op 83-47 voor de thuisploeg.

Een goed gevulde ICL sporthal in Landsmeer zat klaar voor een spannende wedstrijd. Het werd een complete afgang voor Lekdetec. Tot aan 8-6 was er nog niets aan de hand voor Lekdetec, maar enkele minuten later was het 25-12 en keek de thuisploeg niet meer om. Even kwam Bemmel terug tot 27-20, maar bij rust was de voorsprong al bijna twintig verschil (39-20).

De tweede helft was het totaal geen wedstrijd meer en een finale onwaardig. Lions hoefde niet eens tot het uiterste te gaan om de voorsprong uit te breiden.

Triest nieuws was er naast de nederlaag ook voor speelster Katoo Koenen. Koenen lijkt een zware knieblessure te hebben opgelopen.

De stand in de serie is 2-0 en het circus gaat verhuizen naar Bemmel. Zaterdag en woensdag zijn daar wedstrijden 3 en 4. De vraag is of Lekdetec dan de klap te boven is gekomen en er misschien nog een serie van te maken,

 

een reactie

  1. De vraag is of het in dit specifieke geval uit had gemaakt, toch vind ik deze opzet van een Best of 7 Serie wel een beetje raar. Een paar jaar hebben we Best of 5 gedaan, nu hebben we Best of 7 opnieuw ingevoerd en waar we voorheen om en om deden doen we het nu opeens helemaal anders….. We gaan het vanavond zien in de Bongerd en hopelijk kan Lekdetec er nog een waardige serie van maken.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.